Så er det endelig officielt! Monochrome Copenhagen skifter navn til Posters of Tomorrow® — og det er ikke det eneste der er ændret. Udover en re-branding af virksomheden med både navn og logo, har vi desuden både skiftet forretningsmodel og strategi i forhold til vores produktudvikling. Beslutningen har været længe undervejs, men blev endeligt taget i efteråret 2021. Som vores Founder & CEO, Kristian, siger her:

"Det har virkelig været en fornøjelse at kunne tilbyde vores kunder en masse forskellige plakatdesigns til overraskende lave priser gennem Monochrome Copenhagen, men det har været svært at holde fast i vores forretningsmodel, idet vi er blevet presset fra flere forskellige sider.

For det første er det blevet næsten 4 gange dyrere at importere plakatrammer fra udlandet. Priserne på containerfragt er eksploderet som følge af bl.a. Coronakrisen og krisen i Suez kanalen med Evergreen skibet der sad på tværs. Det har tvunget os til at ændre strategi og derfor vil vi ikke længere bestille rammer hjem og lagerføre dem selv. Vi har i stedet har indgået et samarbejde med Hoei Denmark, som er en af Danmark's førende rammeproducenter, om at sende plakatrammer direkte til vores kunder i stedet. Det synes vi klart er en win-win. Vi slipper for at lagerføre rammer og betale overpriser for import og fragt, mens vores kunder får mulighed for at købe dansk-producerede og bæredygtige plakatrammer af endnu højere kvalitet samt i et langt større udvalg end tidligere.

For det andet har vi haft udfordringer med Facebook (Meta), idet deres AI troede at vi annoncerede for levende dyr på deres platforme. Vi sælger selvfølgelig ikke levende dyr, men har blot nogle forskellige dyr på vores plakater. Det førte til en permanent begrænsning i vores muligheder for at annoncere på deres platforme, hvilket i sig selv førte til en stærkt faldende ROAS og de facto muligheden for at være profitabel i vores paid ads. Det ødelagde vores Black Friday og julesalg i slutningen af 2021, og vi blev derfor tvunget til at sadle om.

Derudover har jeg længe haft større ambitioner med virksomheden. Som sagt tidligere, har det været en fornøjelse at kunne tilbyde vores kunder en masse populære plakatdesigns til overraskende lave priser, og med stor succes. Jeg føler til gengæld at tiden kalder på en større og endnu bedre vision for virksomheden. De plakater vi hænger op i vores hjem eller på vores arbejdsplads, er nogen vi kigger på stort set hver eneste dag og lige netop derfor virker det oplagt, at designe og sælge plakater, der rent faktisk kan have en positiv effekt på os. 

Posters of Tomorrow® er startet med en vision om, at være mere end endnu en plakatvirksomhed i mængden. Vi ønsker at bidrage til en hverdag med mindre stress og angst samt gå forrest i kampen for mere diversitet og bæredygtighed. Det vil vi gøre ved at udvikle plakatdesigns med positive og samfundsrelevante plakatdesigns, og på den måde bidrage til en bedre hverdag for vores kunder, både i hjemmet og på arbejdspladsen. 

Så tak fordi du læste med. Vi håber du vil med på rejsen :-)

17. marts, 2022 — Kristian Ploug

Skriv en kommentar

Bemærk venligst at, kommentarer skal godkendes inden de vises