Stor guide: Sådan vælger du de helt rigtige plakatrammer

Stor guide: Sådan vælger du de helt rigtige plakatrammer

At købe plakatrammer kan være en udfordring. Der er mange forskellige materialer og stilarter at vælge imellem, og det kan være svært at finde den helt rigtige ramme til dine plakater.

I dette indlæg vil vi give dig en stor guide til, hvordan du vælger de helt rigtige plakatrammer. Vi vil komme ind på tre forskellige typer af rammer: sorte trærammer, hvide trærammer og naturtræsrammer.

Plakatvæg med kunstplakater i sorte trærammer

Sorte trærammer

Sorte trærammer er et populært valg, fordi de kan give dine plakater et elegant og stilfuldt udseende. Sorte trærammer passer godt til plakater med enkle designs, der ikke har brug for at blive fremhævet yderligere. Sorte trærammer kan også fungere godt som en kontrast til lyse og farverige plakater.

En anden fordel ved sorte trærammer er, at de er nemme at passe. Sorte trærammer kan rengøres med en fugtig klud, og det er nemt at holde dem pæne og glatte.

Beige vandfarve plakater i flotte sorte trærammer

Hvide trærammer

Hvide trærammer er et andet populært valg, fordi de kan give dine plakater et luftigt og let udseende. Hvide trærammer passer godt til plakater med lyse og farverige designs, som kan blive fremhævet endnu mere af en hvid ramme. Hvide trærammer kan også fungere godt som en baggrund til plakater med mørkere designs.

En anden fordel ved hvide trærammer er, at de er nemme at passe på. Hvide trærammer kan rengøres med en fugtig klud, og det er nemt at holde dem pæne og glatte.

Tre flotte Andy Warhol kunstplakater i naturtræsrammer

Naturtræsrammer

Naturtræsrammer er et godt valg for dem, der ønsker en ramme med en naturlig og rustik finish. Naturtræsrammer passer godt til plakater med enkle og naturlige designs, og de kan også blive et interessant blikfang, hvis du ønsker at fremhæve din ramme.

En anden fordel ved naturtræsrammer er, at de er lavet af økologisk bæredygtigt træ. Dette gør dem til et miljøvenligt valg, og det kan også bidrage til at skabe en hyggelig og afslappet atmosfære i dit hjem.

Stor blå plakatvæg med unikke kunstplakater i flotte sorte trærammer hængende over en seng

I slutningen af dagen er valget af plakatrammer en smagssag. Det vigtigste er, at du vælger en ramme, der passer til dine plakaters stil og design, og som du kan lide at se på. Du kan også overveje at eksperimentere med forskellige rammer og se, hvilke der fungerer bedst for dig.

Hos Posters of Tomorrow tilbyder vi et bredt udvalg af plakatrammer i forskellige materialer og stilarter, så du kan finde lige præcis den ramme, der passer til dine behov. Vi tilbyder både sorte, hvide og naturtræsrammer, så du kan vælge den ramme, der passer bedst til dine plakater.

Vi håber, at denne guide har hjulpet dig med at træffe det rigtige valg af plakatrammer. Hvis du har spørgsmål eller brug for mere rådgivning, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi står klar til at hjælpe dig med at finde de helt rigtige rammer til dine plakater.

14. december, 2022 — Kristian Ploug
Nyhed: Køb canvas prints på op til 100x140 cm 👀

Nyhed: Køb canvas prints på op til 100x140 cm 👀

Nyhed: Du kan nu købe store canvas prints på helt op til 100x140 cm hos Posters of Tomorrow®. Kombiner evt. vores canvas prints med IKEA's Björksta rammer, og fyld dine vægge op med kæmpe store canvas prints, fra både Posters of Tomorrow® og evt. dit eget fotobibliotek 👀
01. september, 2022 — Kristian Ploug
Nyhed: Nu kan du printe dit eget foto som plakat 📸

Nyhed: Nu kan du printe dit eget foto som plakat 📸

Så kan vi endelig tilbyde print af egne fotos som plakater. Søg blot efter produktet "Print Din Egen Plakat 🗺️". Her kan du uploade dine egne fotos eller plakatdesigns via uploaderen inde på produktsiden. Klik på "Upload din fil her: Gennemse" og vælg herefter om plakaten skal være vertikal eller horisontal. Vælg herefter den ønskede størrelse på plakaten og gennemfør købet. 
22. august, 2022 — Kristian Ploug
Nyhed: Vi har investeret i en Canon ImagePROGRAF PRO-4100S 🗺️

Nyhed: Vi har investeret i en Canon ImagePROGRAF PRO-4100S 🗺️

Vi ønsker den absolut bedste oplevelse for vores kunder, og derfor har vi investeret i en topmoderne plakatprinter, som kan printe plakater i verdensklasse. Kvaliteten på vores plakater er nu blevet endnu bedre, og det er endda til de samme lave priser som hidtil. Ha' en dejlig sommer!
01. august, 2022 — Kristian Ploug
Nyhed: Monochrome Copenhagen bliver til Posters of Tomorrow®

Nyhed: Monochrome Copenhagen bliver til Posters of Tomorrow®

Så er det endelig officielt! Monochrome Copenhagen skifter navn til Posters of Tomorrow® — og det er ikke det eneste der er ændret. Udover en re-branding af virksomheden med både navn og logo, har vi desuden både skiftet forretningsmodel og strategi i forhold til vores produktudvikling.
17. marts, 2022 — Kristian Ploug
Guide: Sådan integrerer du verdenskort plakater i din indretning!

Guide: Sådan integrerer du verdenskort plakater i din indretning!

Verdenskort plakater er en stigende trend og du kan finde plakaterne i mange forskellige farver og udtryk. Med en verdenskort plakat kan du pryde en hel væg med verdens kontinenter og hos Posters of Tomorrow®, har du mulighed for at style din plakat opsætning, præcis efter din smag. Læs her, hvordan du kombinerer vores smukke verdenskort med netop din indretning!
28. januar, 2022 — Kristian Ploug