Verdenskort plakater til enhver smag

Når du skal vælge de rette plakater til dit hjem, er der flere ting du skal have med i overvejelserne. Du skal vælge hvilket udtryk du vil have på dit verdenskort samt hvilken farve, som passer bedst ind i din indretning. Du kan enten vælge nogle plakater uden for mange farver, hvis din indretning allerede har mange farver og du savner noget kontrast. Er du derimod kæmpe fan af farver, har vi mange flotte verdenskort plakater i forskellige nuancer, som du kan style præcis som du vil.

Naturlige Verdenskort

Tropisk verdenskort plakater

Hvis du er med på den populære trend, der omhandler at bringe naturen ind i dit hjem, så har du rig mulighed med vores verdenskort plakater i smukke naturfarver. Du kan f.eks. vælge vores Tropiske Verdenskort, med flotte palmeblade printet ind i verdens kontinenter. Plakaten kan med fordel kombineres med andre grønne møbler eller med lyse trægulve. Den hvide baggrund bevirker at den grønne farve ikke bliver for dominerende og giver samtidig en kontrast, som fungerer flot i mørkere indretninger.

Naturligt verdenskort plakater

Er du en mere højtflyvende type, så kan du også implementere de høje tinder i dine verdenskort plakater. Med et smukt motiv af Himalayas højeste tinder integreret i dit verdenskort, får du et frisk og lyst udtryk, som passer perfekt ind i klassisk skandinavisk indretning. I modsætning til det tropiske motiv, er et Naturligt Verdenskort perfekt til at skabe mere lys i rummet og samtidig ikke have for markant en rolle i rummet. Og så indrammer plakaterne en eventyrlysten og fri natur, som afspejler din personlighed!

Et Naturligt Verdenskort går især godt med simple sorte rammer eller nogle smukke egetræsrammer.

Marmor Verdenskort

Lyserødt marmor verdenskort plakater

Går du op i din indretning og er det ikke ligegyldigt, hvad der hænger på din væg? Så er du måske til de mere eksklusive plakater og i den forbindelse har vi lige hvad du skal bruge. Posters of Tomorrow® tilbyder nemlig flere forskellige Verdenskort Plakater i marmor. 

Tag eksempelvis vores smukke og feminine Lyserød Marmor Verdenskort. Dette motiv er fyldt med lys og i modsætning til vore andre motiver, er det helt enkelt i sit udtryk. Lyserød Marmor Verdenskort er perfekt til pigeværelset eller som et lyst element i stuen eller køkkenalrummet og går fantastisk med en smuk guld ramme eller rose gold ramme. 

Er du glad for marmor look, men søger en anden farve, har vi også blå og grønne Verdenskort Plakater. Marmor motivet gør plakaterne super eksklusive og det skinnende materiale er perfekt til verdenskort. Som udgangspunkt anbefaler vi at anvende sorte rammer til disse plakater, da motivet står super stærkt i sig selv.

Simple verdens- og landekort plakater

Sort hvidt verdenskort plakater

Hvis du er mere til det klassiske udtryk og blot vil have et enkelt og smukt verdenskort, så kan du vælge en af de sort/hvide varianter.

Vi har både Verdenskort Plakater med og uden landenavne. Så hvis det er geografien der skal øves, så anbefaler vi at du vælger et kort med landenavne. Nogle gange er det dog bedst med et helt simpelt look og her kan du vælge vores Sort/Hvidt Verdenskort, til at skabe det helt enkle og klassiske look, som er så kendetegnende for den skandinaviske stil.

Sidst er der også muligheden for at vælge en Danmarkskort Plakat, hvis du hellere vil have et billede af smukke Danmark hængende på din væg. Dette motiv er samlet i en enkelt plakat, så den er lige til at hænge op og den fylder heller ikke så meget som de store verdenskort. Et Danmarkskort tager sig godt ud i køkkenet, måske over kaffemaskinen eller kan også være en fin detalje i entreen. Det fantastiske med dette enkle kort, er at det fungerer perfekt med alle vores rammer.

Danmarkskort plakat

Nu er du klar til at vælge dit verdenskort og få det helt rette udtryk i dit hjem. Hvis du har nogle spørgsmål til styling eller opsætning af dine plakater, er du altid velkommen til at kontakte os og så guider vi dig hele vejen!

Kan du ikke få nok af fede plakatsæt? Shop alle vores plakatsæt lige her!

28. januar, 2022 — Kristian Ploug

Skriv en kommentar

Bemærk venligst at, kommentarer skal godkendes inden de vises