Plakatoutlet med udgående plakater der ikke kommer igen.

I forbindelse med oprydningen på vores lager i Store Kongensgade, har vi fundet nogle plakatdesigns, som desværre ikke kommer med i vores kommende plakatsortiment. Det betyder, at det er sidste chance for at købe lige netop disse plakatdesigns, her til vores plakatoutlet, da de udgår og ikke kommer igen.

Smukke plakater til vintersæsonen

Hvid sneleopard og vinter plakat

Der er eksempelvis de tidløse og populære sne-landskabs plakater. Vores populære Hvid Sneleopard Plakat i sort/hvid har et beroligende udtryk og går godt i spænd med vores andre hvide plakater. Du kan f.eks. kombinere plakaten med den smukke Hvid Vinter Plakat, for at opnå et smukt, afdæmpende og simpelt udtryk. Plakaterne er især gode til soveværelset, hvor de kan give en følelse af ro og afslappethed – ikke et dårligt bud på et helt særligt plakatoutlet fund.

Elegante og feminine blomster plakater på outlet!

Er du til det lidt mere farverige og er du lidt af en fotografi-nørd, vil du elske vores smukke blomsterplakater. Kollektionen er næsten udsolgt, og vi mangler bare at sælge de resterende af Sort Syrén Plakat. Den kan du købe lige her til plakatoutlet  – selvfølgelig i den samme høje 200 g/m² satin fotopapirskvalitet, som altid.

Sorte blomster plakater

Plakatoutlet med smukke Paris plakater

Er du den mere frankofile type, som ikke kan få nok af Coco Chanel og Emily In Paris? Så kan du lige nu finde vores smukke motiver fra Paris – også på plakatoutlet!

Paris plakaterMærk charmen fra en Fransk café med vores Gastronomi Plakat eller drøm dig væk til kunstmuseet med vores Le Louvre Plakat. Du kan også kombinere begge disse med den ikoniske Paris Metro Plakat og fuldende dit miniature Paris i din stue. 

Farverig "Kaktusblomster Plakat" til bohéme indretningen

Grønne plante og kaktus plakater

Er du mere til det utraditionelle og de naturlige farver, kan du anskaffe dig vores Kaktus Blomster Plakat. Den koster næsten ingenting, og passer fantastisk smukt ind i en moderne bohéme indretning. Billedet har masser af dybde og kan også fungere som afbræk til de sort/hvide motiver. Og alt efter dit valg af ramme kan du style plakatens udtryk, lige efter din indretning.

Skynd dig ind på plakatoutlet - før det er for sent

Vi har snart udsolgt af alle motiverne, og tilbuddene gælder kun så længe lager haves. Så det er bare med at vælge din favorit og sikre dig et af de smukke motiver, inden de er væk. Hvem ved, måske er der en ensom væg i dit hjem, der trænger til nyt liv?

Hvis du har nogle spørgsmål omkring ophængning af din plakat, vores priser eller motiver, så tøv ikke med at kontakte os. Vi vil altid gerne hjælpe med udvalg og indretning, så du bliver glad og tilfreds!

Var disse plakater ikke lige dig? Så tjek vores andre, fantastiske plakater på outlet, lige her!

Skriv en kommentar

Bemærk venligst at, kommentarer skal godkendes inden de vises